Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

Jan 27, 2010

Hina Islam & Rasulullah.. Kenapa Tak Tangkap ???

Heboh satu Malaya hari ini mengenai isu menghina sultan melayu. Bagi saya perbuatan sedemikian adalah Biadap dan AMAT Kurang Ajar kerana raja melayu merupakan lambang kepada bangsa melayu dan ianya tidak sepatutnya berlaku.

Namun begitu..kadangkala kita sebagai orang melayu yang mengaku beriman kepada Allah dan Rasul mungkin terlupa atau sengaja buat-buat lupa bahawa kita masih ada lagi seorang pemimpin agung yang di utus khas oleh Allah SWT kepada kita untuk di taati jauh sekali untuk di hina iaitu junjungan besar Nabi Muhamad SAW tidak kira kita ini bangsa melayu, cina, india dan sebagainya. Saya begitu tersentuh apabila ada di antara manusia pada hari ini cuba untuk mempertikaikan atau dengan kata lain sangsi dengan perutusan Allah ini.

[ Astora Jahat : Kiri ]

[ Marina Mahathir : Kanan ]
Di Malaysia khususnya telah wujud individu, golongan, pertubuhan dan bermacam-macam wadah lagi yang secara terang dan terbuka menghina Islam dan nabi kita Muhamad SAW. Bermacam-macam cara yang di buat mengikut logik akal mereka yang bodoh dan bebal itu untuk menghentam dan menghina Islam dan junjungan Nabi Muhamad SAW. Sebagai sebuah negara yang kononnya mengaku negara Islam telah terbukti gagal untuk menangani isu penghinaan kepada agama Islam dan Nabi secara yang lebih agresif sepertimana yang di lakukan kepada mereka yang menghina Raja Melayu. Malah golongan ini masih lagi mendapat tempat di dalam forum-forum atau wacana yang di anjurkan oleh agensi kerajaan dan adakalanya mendapat pengiktirafan yang begitu tinggi.

( Farish Noor : Bawah )Mana perginya UMNO yang seringkali mendabik dada bahawa parti mereka serius untuk membela agama Islam di Malaysia ini khususnya. Bila tiba isu hina Islam dan Nabi semuanya berdiam diri. Kenapa tidak tangkap dan heret golongan yang hina Islam dan anti hadis ini ke muka pengadilan dan bicarakan mereka. Sekurang-kurangnya dapat kita tunjukkan atau keluarkan satu amaran bahawa jangan ada pihak yang cuba nak menghina Islam dan Nabi Muhamad SAW. Namun sehingga ke hari ini langsung tidak ada tindakan yang dibuat oleh pihak kerajaan dalam hal ini. Inilah yang amat menegcewakan kita semua..
--------------------------------------------

Kah..Kah..UMNO KALAU BERDEMONTRASI PASAL ISLAM ..MESTI ADA SEBABNYE..

Kah..Kah..BILA SHAHRIZAT ULAS PASAL ISLAM..LAGI LA TERUKK..!!

Kah..Kah..MARINA MAHATHIR...OOO..ITU LAGI DAHSYAT..

Kah..Kah..SISTER IN ISLAM HINA ISLAM...UMNO RILEK JE...

Kah..Kah..KDN KATA HARAM..MAHKAMAH KATA HALAL..

Kah..Kah..ASTORA JAHAT, FARISH NOOR..KENAPA TAK TANGKAP ??

Bung..Bung..Bung..Cikecik..Cikecik..Bung..Bung Mokhtar ...


Inilah dia "Couple of the year " yang pernah mencetuskan kontroversi ekoran 'perkahwinan rahsia' sekitar penghujung tahun lalu, Zizie Ezette dan suami, Datuk Bung Mokthar Radin, sekali lagi menarik perhatian umum apabila gambar mesra mereka tersebar di Internet, baru-baru ini.
----------------------------------------------
Haiii...CERIA BETUL NAMPAK MUKA PAK BUNG..!!

Kah..Kah..PAK BUNG SUKA DAUN MUDA RUPANYE..

Jealous lo..LARAT KE PAK BUNGGG..??? PELAN-PELAN PAK BUNG..JGN GELOJOH YE..!!

Eii..seronoknye..PANDAI PAK BUNG PILIH..GEBU..PUTIH..ADA UMPHH..!!

Kah..kah..YANG LAIN SEMUA PERFECT...CUMA DARI SEGI AGAMA BANYAK YANG KURANGNYE ..KENA BELAJAR LAGI LA YEE..!!

Kah..Kah..AIMAN TAK KISAH..CUMA TAKUT PAK BUNG SEMPUT AJE..!!