Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

Apr 12, 2010

Bangang Tak Apa... Janji Ada Tauliah..


JAIS siasat 'upacara telan air ludah ustaz'

Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) akan menyiasat pendedahan mantan mufti Perlis Dr Mohd Asri Zainul Abidin yang mendakwa terdapat seorang tokoh agama yang mengadakan 'upacara' orang ramai menelan air ludahnya untuk mendapatkan keberkatan.

Pegawai Perhubungan Awam, JAIS Nurhamizah Othman berkata ini adalah pertama kali pihaknya mendengar dakwaan tersebut."Kita hendak dapat maklumat lanjut daripada Dr Mohd Asri. Jabatan Akidah JAIS sebelum ini tidak ada (menerima) laporan mengenai upacara telan air ludah ini.

"Kalau beliau ada maklumat lanjut, sila tampil ke hadapan untuk memudahkan JAIS membuat siasatan sama benar ataupun tidak," katanya mengulas pendedahan Dr Mohd Asri mengenai perkara itu dalam kolumnnya dalam Malaysiakini hari ini yang bertajuk 'telan air ludah ustaz'.

Dalam kolumnya itu, pensyarah Universiti Sains Malaysia (USM) tersebut mendakwa "upacara itu pula dibuat di masjid" dan tokoh agama berkenaan "ada tauliah dan berjawatan di negeri berkenaan.
-----------------------------------------------------
Kah...Kah.....KALAU NAK TAMBAH BERKAT ..MINUMLAH AIR KENCING USTAZ TU SEKALI...

Kah...Kah.....YANG MACAM GINI JAIS BOLEH BAGI TAULIAH PULAK...!!!

Kah...Kah.....INGATKAN DUIT..TAULIAH PUN BAGI PADA SUKU SAKAT JUGA KE..???

Kah...Kah.....BANYAK BETUL AIR LIUR USTAZ NI..???

Kah..Kah......INI LEBIH HEBAT DARI AYOH PIN...!!!

Kah...Kah.....USTAZ NI TARAF RASUL MELAYU JUGAK KE...???

Kah...Kah.....AIMAN TAK KISAH...SELAGI UMCO ADA..SELAGI TU LAH MANUSIA AKAN SESAT...