Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

May 5, 2010

Bai'ah Najib-Obama : Assignment Kedua Kini Selesai...."JAMINAN TERBARU Zahid Hamidi bahawa Malaysia tidak akan memberi sebarang bantuan persenjataan kepada rakyat Palestin yang menderita menyempurnakan agenda Zionis Najib yang sebelum ini menggadai maruah negara dengan melantik syarikat Zionis iaitu APCO sebagai pengurus kempen 1Malaysia.

Beliau berkata, kerajaan tidak pernah menjanjikan apa-apa bantuan persenjataan kepada Palestin.“Kerajaan Malaysia adalah amat komited berhubung dengan status negara Palestin yang bebas dan berdaulat tanpa penindasan pihak Israel. Kerajaan sering menyuarakan bahawa pihak tentera Israel perlu menghentikan segala bentuk penindasan yang dilakukan.
------------------------------------------------
Kah...Kah....INI DAH TENTU APCO YANG ARAHKAN....!!!

Kah...Kah....MUKA NI NAK JAGA AGAMA ISLAM..LAIN TAHUN LA..!!!

Kah...Kah...INILAH WAJAH PEMIMPIN MELAYU KEBANGAAN 1 ISRAEL....!!!

Kah...Kah...SANGGUP KAU LACURKAN AKIDAH DEMI REJIM ZIONIS...!!!

Kah...Kah...AIMAN TAK KISAH...AKHIR ZAMAN AKAN DATANG KEPADA KITA DAJAL YANG AKAN MENGHANCURKAN UMAT ISLAM...

JKKK Oh..JKKK...Malang Sungguh Nasibmu...!!!


------------------------------------------------
Kah...Kah....BETUL TAK CERITA NI..????

Kah...Kah....MANA ADA JKKK YANG HIDUP MELARAT BEGINI...???

Kah...Kah....KALAU MEREMPAT..BUKAN JKKK NAMANYA...!!!

Kah...Kah....TAK KAN KERAJAAN 1 MALAYSIA TAK DATANG TOLONG...!!!

Kah...Kah...OOO..PATUT LA SUSAH...AJK JKKK RUPANYA...!!!

Kah...Kah....LAIN KALI JANGAN JADI AJK..JADILAH PENGERUSI JKKK...!!!

Kah...Kah...SETAKAT AJK..TAK BOLEH NAK SIMPAN HARTA...!!

Kah...Kah...TAK KAN TAK ADA LANGSUNG PROJEK YANG KAU DAPAT....!!!

Kah...Kah...ENTAH LA....KALAU AJK JKKK HIDUP MEREMPAT...RAKYAT TAK TAHU LE..!!!

Kah...Kah...AIMAN TAK KISAH....KALAU MASA SENANG DAH JAHAT..MASA SUSAH LAGI LA DAHSYAT...

Renungan Untuk Noh Omar yang Biadap..."Kenyataan Balas Dewan Pemuda PAS Negeri Kelantan (DPPNK)Terhadap Timbalan Pengerusi Umno Selangor Datuk Seri Noh Omar

1. DPPNK ingin menarik perhatian terhadap kenyataan yang dibuat oleh Timbalan Pengerusi UMNO Selangor, Datuk Seri seperti yang dilaporkan oleh laman web berita dalam talian The Malaysian Insider. Laporan tersebut di bawah tajuk Noh Omar minta Nik Aziz jangan bawa perangai Kelantan boleh diakses di alamat : links manakala sebahagian kenyataannya juga turut disiarkan di dalam akhbar Utusan Malaysia hari ini (4 Mei 2010) : links

2. DPPNK menyifatkan kenyataan Noh Omar tersebut sebagai biadap dan menghina rakyat Kelantan keseluruhannya apabila dengan angkuh beliau menyifatkan perbuatan tidak menghormati undang-undang dan Sultan sebagai ’perangai atau stail orang Kelantan’ .

3. Noh Omar sepatutnya memahami dengan jelas kenyataan yang dibuat oleh YAB Menteri Besar Kelantan adalah secara umum dan tidak merujuk kepada titah yang dikeluarkan oleh KDYMM Sultan Selangor. Bahkan kali pertama YAB Menteri Besar menjawab soalan wartawan di sidang media ketika pilihanraya kecil Hulu Selangor tanpa merujuk kepada titah baginda Sultan. Berkali-kali YAB Menteri Besar Kelantan menjelaskan pendiriannya bahawa parti politik tidak boleh dibincangkan di atas masjid, namun menerangkan berkenaan politik Islam di atas masjid tidak wajar untuk dilarang. Memisahkan terus Islam dengan politik tidak syak lagi merupakan ajaran sekular.

4. Nor Omar perlu sedar bahawa pihak yang menggunakan masjid untuk tujuan politik di Selangor ialah UMNO. Ini termasuklah majlis solat hajat dan doa selamat untuk calon MIC yang dibuat di atas masjid dan diiklankan secara besar-besaran melalui sepanduk-sepanduk yang digantung. Perbuatan jijik Barisan Nasional ini barangkali halal di sisi mereka.

5. DPPNK juga menyifatkan kenyataan Noh Omar yang mengatakan “Janganlah ingat Nik Aziz saja yang beragama hebat sebab janggutnya lebih panjang dari ulama Selangor” merupakan satu penghinaan terhadap Sunnah Rasululllah SAW.

6. Beliau juga dengan tegar sekali melakukan penghinaan terhadap YAB Menteri Besar Kelantan yang disifatkannya sebagai dua kali ganda lebih bodoh hanya semata YAB Menteri Besar Kelantan menyatakan sesuatu yang bertepatan dengan Islam.

7. DPPNK menuntut supaya Datuk Seri Noh Omar menarik balik kenyataannya atau membuat penafian jika laporan tersebut tidak benar. Kegagalan beliau untuk berbuat demikian dianggap sebagai pengesahan terhadap kenyataannya yang menghina Sunnah Rasulullah SAW, YAB Menteri Besar Kelantan dan rakyat Kelantan keseluruhannya.

Sekian, wassalam.

Yang menjalankan tugas,


AHMAD FADHLI BIN SHAARI
Ketua Penerangan,
Dewan Pemuda PAS Negeri Kelantan (DPPNK)"