Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

Feb 1, 2010

Bijak..Bijak..Ku Li Memang Bijak..!!

Terkejut beruk saya apabila Ku Li telah mencemar duli untuk hadir bersama-sama rakyat kelantan dalam satu majlis penerangan mengenai tuntutan royalti minyak oleh kerajaan kelantan yang telah di anjurkan oleh kerjaan negeri di bawah pimpinan PAS yang di adakan di Kota Bharu baru-baru ini.


( Madey : Kiri )

Bagi saya pendekatan yang di ambil oleh Ku Li ini adalah amat bijak dan bertepatan sekali kerana mungkin beliau merasa adalah menjadi kewajipannya agar rakyat kelatan khususnya dan Malaysia amnya di dedahkan dengan fakta yang tepat dan betul dengan apa yang berlaku pada masa ini.

Demi kebenaran Ku Li telah membayar harga yang amat tinggi untuk rakyat kelantan walaupun beliau sekarang ini sedang berhadapan dengan tindakan tatatertib oleh Lembaga Disiplin partinya sendiri iaitu UMNO/BN. Untuk Ku li.." BIAR KU MATI BERMARUAH JANGAH MATI KENA SUMPAH..HIDUP KU LI.."
-------------------------------------------------

Hoi....STOPA..MUNG DOK MALU KO KU LI KO..??

Kah..Kah..BERAHIM ALI DOK SIBUK TU BAK POOO....!!

Kah..Kah..BULEH DOH KOHO - KOHO HULUR BORANG PAS KO KU LI TU..!!

Woit..MADEY PUN GERUNG MAIN NGAN KU LI..!!

Kah..Kah..BOO SETAKAT BERAHIM ALI..NIPIH JAH..!!

Kah..Kah..KALU STOPA MAMAT..PADE KU LI BERSIN JAH..SELOK..!!