Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

Feb 7, 2010

Macam-Macam : Dulu Islam Hadhari, Kini Islam WASATIAH..Pulak Dah !!

Berita Hairan - Najib Razak mahu umat Islam di negara ini menghayati dan mengamalkan konsep wasatiyah, iaitu sederhana, pertengahan dan seimbang, yang akan melahirkan ummah yang progresif berpaksikan kepada kekuatan iman tanpa mengabaikan kebajikan rakyat berbilang bangsa dan agama.
------------------------------------------

Kah..Kah..APA PULAK NI..??

Kah..Kah..HADHARI NAK CARI AL-GHAZALI..YANG NI NAK CARI APA PULAK..??

Kah..Kah..WASATIYAH NI DATANG DARI MANA NI.. ??

Kah..Kah..SEDERHANA, PERTENGAHAN DAN SEIMBANG..APA NI..???

Kah..Kah..ITULAH DIA BILA DAPAT PEMIMPIN YANG PENING LALAT..HABIS RAKYAT JELATA JADI BENGONG..!!

Lawak 1 Malaysia : Gara-Gara Kena "F**K" , 2 Hari Si Saiful Tak Berak..!!!


Malaysiakini - Mohd Saiful Bukhari Azlan memberitahu Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini bahawa dia tidak membuang air besar selama dua hari selepas didakwa diliwat oleh Datuk Seri Anwar Ibrahim.
------------------------------------------

Kah..Kah..LAWAK OF THE YEAR KEMBALI LAGI..

Kah..Kah..GANAS BETUL DS ANWAR SAMPAI TAK BERAK SI SAIFUL DI SONDOLNYA..

Kah..Kah..BAPOK JALAN TOK LAM CAKAP..LAGI KUAT KENA SONDOL LAGI SEDAP BERAK..LAWAS..!!

Kah..Kah..BAPOK TELUK SISEK CAKAP..KAMI BERAK MACAM BIASE JE..KAMI LAGI DAHSYAT KENA SONDOL..MACAM-MACAM SAIZ DAN DESIGN..ADA YANG MACAM IKAN FLOWER HORN ..EII TAKUTNYA..TAPI BERAK OKAY JE..LAWAS..!!

Kah..Kah..BAPOK JALAN TOK LAM CAKAP..SAIFUL BERUNTUNG SEBAB DIA MAIN PAKAI JEL..KAMI TAK ADA JEL..SONDOL KAT CELAH-CELAH BANGUNAN JE..MAKLUMLAH PELANGGAN NAK CEPAT..TAPI OKAY..LEPAS MAIN TERUS BERAK..!!

Kah..kah..KATA BAPOK-BAPOK INI LAGI...BILA KENA SONDOL JARANG YANG PAYAH BERAK..MALAH ADA YANG BERAK CAIR PUN ADA..TAK TAHULAH KUT-KUT ADA DARI SPESIS YANG MEMANG ASAL DAH BERAK SEMBELIT..??