Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

Apr 26, 2010

Warga Felda Yang Kemaruk & Taik UMNO....


Sokongan pengundi di gugusan kawasan Felda di Hulu Selangor masih berpusat kepada BN, namun PR masih berpeluang untuk meningkatkan prestasi mereka di kawasan berkenaan berbanding keputusan Mac 2008.

Kini terdapat empat buah rancangan Felda di kawasan ini - Felda Soeharto, Felda Gedangsa, Felda Sungai Tengi dan Felda Sungai Tengi Selatan.Keempat-empat kawasan tersebut mempunyai kira-kira 6,900 pengundi. Dalam pilihan raya umum lalu, pada keseluruhannya, BN menang dengan majoriti kira-kira 1,100 undi.

Tinjauan mendapati, sokongan pengundi yang majoritinya Melayu di gugusan rancangan ini sebahagian besarnya masih kekal kepada BN.

-----------------------------------------------------
Kah...Kah....TAK PELIK KALAU BN MENANG DI FELDA.....

Kah...Kah....WARGA FELDA MASIH RAMAI YANG JAHIL & TAK FAHAM ISLAM....

Kah...Kah....WARGA FELDA ANGGAP UMNO/BN TAK UBAH MACAM DEWA....

Kah...Kah....ORANG ASLI LAGI CERDIK BANDING WARGA FELDA...

Kah...Kah....BN LETAK BERUK JADI CALON PUN..WARGA FELDA TETAP UNDI BN....

Kah...Kah....AIMAN TAK KISAH...SEBODOH-BODOH LEMBU BANGANG LAGI WARGA FELDA...

Pelampau Melayu Tetap Anti Cina...Presiden Perkasa Datuk Ibrahim Ali yang kontroversi menggesa kerajaan Barisan Nasional (BN) menangguhkan bantuan dan peruntukan yang dijanjikan untuk masyarakat Cina ekoran keputusan pilihan raya kecil Hulu Selangor semalam.

“Amat wajar kerajaan tangguh dulu apa jua peruntukan dan kelulusan kepada masyarakat kaum Cina, terutama desakan-desakan MCA dan Gerakan kerana jelas masyarakat Cina di Hulu Selangor serta India tidak menyokong BN.

“Mereka langsung tidak hargai apa yang diberi oleh kerajaan BN walaupun kerajaan BN terpaksa mengguris hati orang Melayu dan Bumiputera,” kata Ibrahim yang juga Ahli Parlimen Bebas Pasir Mas mengulas keputusan malam tadi yang memihak BN tetapi majoriti cuma 1,725 undi.
----------------------------------------------------
Woittt......CINA PUN MANUSIA JUGAK BODOH....!!!

Woitttt.....CINA PUN MAKHLUK ALLAH JUGAK BAHLOL...!!!

Kah...Kah...TAK SEDAR KE ORANG MELAYU YANG REJECT ENGKAU...!!!

Kah...Kah...CINA LEBIH PANDAI PILIH PEMIMPIN DARI ORANG MELAYU...!!

Kah...kah...CINA SOKONG MELAYU..TAPI MELAYU SOKONG HINDU...

Kah...Kah...AIMAN TAK KISAH...TERHEGEH-HEGEH BELA MELAYU TAPI MELAYU BELA HINDU...