Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

Feb 21, 2010

MB Terengganu Akan Bertukar..???

Ada sumber rapat dengan seorang Datuk yang baik dengan YDPA Sultan Mizan memberitahu bahawa Najib akan menghadap baginda tuanku dalam masa yang terdekat untuk memohon agar Menteri Besar Terengganu ditukar.

Hishamuddin Tun Hussein sudah tidak tahan lagi dengan perpecahan yang berlaku dalam Umno Terengganu. Ahmad Said yang menyedari perkara itu sudah tentu akan memikirkan cara terbaik untuk selamatkan kariernya. Kelebihannya ialah Sultan Mizan sangat bencikan Idris Jusoh dan 'team'nya.

Menurut sumber itu lagi, Sultan Mizan sudah bersedia untuk mengarahkan Najib agar benar-benar kembalikan Royalti minyak kepada Terengganu. Kata sumber itu lagi, Sultan Mizan sangat marah apabila mengetahui bahawa Najib hanya mempermainkannya setelah berjanji untuk mengembalikan royalti pada pilihanraya kecil Kuala Terengganu tahun lepas tetapi ternyata ia hanyalah janji kosong musim pilihanraya. Najib bukan sahaja membohongi rakyat Terengganu , bahkan turut membohongi DYMM YDPA Sultan Mizan.

Menurut sumber itu lagi, Sultan sangat berharap rakyat Terengganu melalui NGO2 tertentu terus memperjuangkan isu royalti minyak sehingga ia benar-benar dikembalikan, bukan lagi retorik politik Umno."
---------------------------------------------
Kah..Kah..SELAGI NAMRUD TADBIR TERENGGANU..TUKAR KE.?? TAK TUKAR KE..?? SAMA JE..!!

Kah..Kah..JGN JADI MACAM TIPAH TERTIPU TERTIPU TIPU TETIPAH..TIPAH TERTIPU LAGI..!!

Kah..Kah..MAT SAID & DERIH SAMA JE..SPESIS NAMRUD DAN PENIPU BELAKA....

Kah..Kah..TUKAR NAMRUD..GANTI NGAN NAMRUD JUGA..JADI TAK ADA MAKNENYE..!!

Kah..kah..AIMAN TAK KISAH..KALAU RAKYAT YANG TUKAR MB TERENGGANU LAGI BAGUS..

"Big Mama" Nafi Mempengaruhi Najib...

Isteri Perdana Menteri Datin Seri Rosmah Mansor menyangkal persepsi bahawa beliau adalah 'tangan ghaib' di sebalik keputusan dan tindakan yang diambil Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak selama ini.

"Datuk ni memang tak cakap banyak tapi apa yang berlaku di sekelilingnya dia simpan dalam kepala. Kalau saya betul pun dia tegur kalau saya tak betul pun dia hentak kaki, saya takut," katanya.

"Saya pun pernah dengar tentang (persepsi) itu, tapi ia bukan sesuatu yang saya berasa sensitif kerana ini bukan perkara yang betul.Beliau berkata sebagai isteri, beliau sentiasa menjaga keperluan suaminya di rumah seperti makan minum, pakaian dan kesihatan.

"Selain itu, saya pastikan beliau tidak akan runsing iaitu beliau tidak akan fikirkan perkara remeh temeh kerana beliau seharusnya fokus segala pemikirannya kepada rakyat dan negara," katanya.
---------------------------------------------
Kah..kah..BERUNTUNG LAH DATUK NAJIB BERISTERIKAN "BIG MAMA"...

Kah..Kah...SEMUA BIG MAMA BUAT..MASAK..GOSOK BAJU..KAUSELING..!!!

Kah..Kah..JUJUR PULAK TU..TENGOK WAYANG SAMA-SAMA..NGAJI SAMA-SAMA..MAIN SAMA-SAMA..

Kah..Kah..BERITA KAT MALAYSIA KENA BACA CARA TERBALIK..KALAU NAFI TU MAKNANYE BETUL LAH TU...!!

Kah..kah..AIMAN TAK KISAH..TAPI KALAU MARAH SIAP BALING MEJA..