Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

Apr 8, 2010

Awas Dengan Penularan Virus APCO...


Anwar: Bukit Aman ada perisik Israel

Ketua pembangkang, Datuk Seri Anwar hari ini mendedahkan kewujudan perisik Israel dalam pasukan Polis Diraja Diraja Malaysia (PDRM).Katanya lagi, kontrak yang dikenali dengan nama APCO 425 itu disubkontrakkan kepada syarikat bernama Asiasoft Malaysia pada tahun 2008.

Katanya, dua pemegang saham dalam syarikat berkenaan ialah B System Sdn Bhd dan Asiasoft PLC."Asiasoft PLC didaftar di Singapura, dikuasai oleh Asiasoft Global PLC (dan) berpengkalan di Israel," katanya lagi.

Tambahnya, KDN juga telah dimaklumkan mengenai penglibatan ejen Israel melalui syarikat tersebut.Jelasnya, menteri dalam negeri pada masa itu telah dimaklumkan mengenai kehadiran ejen Israel di bilik server komputer di ibu pejabat PDRM, katanya.

Oficce APCO ada di Kemaman?

Tidak menghairankan apabila tindakan pemimpin UMNO-BN yang terbaru adalah berusaha untuk menutup Masjid Pasir Mina di Kemaman dan arahan tutup kepada Pondok al-Mustaqim di Binjai. Mereka lebih cemburu apabila melihat pelajar-pelajar yang menuntut pengajian Islam atau masjid-masjid yang makmur berbanding masjid mereka yang tersergam indah tetapi umpama kubur tempat pengkalan si mati.
---------------------------------------------------
Kah...Kah....VIRUS APCO LEBIH BAHAYA DARI H1N1...

Kah.. Kah....VIRUS BAHAYA NI DAH MEREBAK KE BUKIT AMAN DAH...!!!

Kah...Kah....KAT PUTRAJAYA DAH LAMA DI JANGKITI...!!!

Kah...Kah....SIMPTON BILA DI JANGKITI..MANGSA AKAN JADI BENGONG, BODOH, KELU DAN BEBAL...!!!

Kah..Kah....VIRUS TEMPATAN YANG HAMPIR SAMA DENGAN NYA ADALAH VIRUS UMNOCO....

Kah...Kah...SIMPTON PUN SAMA..MENJADIKAN MANGSANYA BERKEADAAN BENGONG DAN TAK TENTU KALA...SUKA KEPADA MAKSIAT DAN ALAHAN PADA DUIT...

Kah..Kah....AIMAN TAK KISAH..BAIK MENCEGAH DARIPADA MENGUBATI...

Hulu Selangor : UMNO Frust Menonggeng..!!!


MAMAT NI LAGI FRUSSSTTT...
PM: MIC bertanding di Hulu S'gor tapi tak sebut calon

Persoalan parti mana dari komponen BN yang akan bertanding dalam pilihan raya kecil parlimen Hulu Selangor terjawab hari ini apabila perdana menteri berkata ia akan ditandingi oleh calon dari MIC.

Sementara itu, naib ketua Umno bahagian Hulu Selangor, Datuk Adnan Buyong, ketika diberitahu mengenai pengumuman najib itu berkata:"Nak tanya apa? Pemimpin sudah umum. Dia pemimpin kita, apa dia cakap kita kena terimalah," katanya.

Ditanya sama ada ia akan memberi kesan negatif kepada pengundi, Adnan menjawab:"Kita sebelum ini bagi pandangan sahaja. Dia mungkin ada kajian dia (yang tersendiri). Dia pemimpin, makam (kedudukan) kita tak sama.
------------------------------------------
Kah...Kah.....DUIT BUAT BANNER SOKONG MIKE TYSON DAH BAYAR KE BELUM...???

Kah...Kah.....AYOYO SAMY..JAGA-JAGA...NANTI ITU UMNO MESTI CHAH KETING SAMA LU PUNYA CALON...!!!

Kah...Kah.....HATI-HATI SAMY...JAGA LU PUNYA KUIL...TAKUT NANTI ITU ORANG SIMBAH CAT..OOO...!!!

Kah....Kah....ORANG MELAYU APA SUSAH..TAK SUKA SAMA HINDU..PANGKAH JE PKR..KAN SENANG..!!!

Kah...Kah....KALAU ADA CALON ISLAM...PANGKAHLAH CALON ISLAM...TAK PAYAH LAH PANGKAH HINDU...!!!

Kah...Kah....AIMAN TAK KISAH....NAJIB SEBENARNYA TAHU ORANG MELAYU MEMANG TAK AKAN PANGKAH HINDU...!!!