Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

Feb 22, 2010

Kerajaan "NAMRUD" Guna Konsep 4M Dekati Rakyat..UMNO TERAP KONSEP 4M HEBAH PROJEK PEMBANGUNAN

Berita Harian - Biro Penerangan Umno akan menggunakan kaedah ‘4M’ iaitu Media Bersemuka, Media Cetak, Media Elektronik dan Media Maya dalam memberi penerangan kepada rakyat mengenai pelbagai projek pembangunan yang dijalankan di setiap daerah menerusi program Satu Penerangan Satu Bahagian (SPSB).

Ahmad Maslan, berkata penggunaan 4M itu dilihat lebih berkesan bagi menghebahkan pelbagai maklumat mengenai projek pembangunan yang dijalankan oleh kerajaan.
------------------------------------------

Kah..Kah..SATU LAGI PROJEK BARU KERAJAAN NAMRUD..!!

Kah..Kah..APA DIA SEBENARNYA 4M NI...??

Kah..Kah..MEROMPAK (DUIT RAKYAT)..MEMBUNUH ( DEMOKRASI )..MENCURI( HARTA KERAJAAN)..MENIPU (RAKYAT)...!!!

Kah..Kah..TAMBAH SATU LAGI 'M' ..MELAYU ( HAPRAK)..!!

Kah..Kah..AIMAN TAK KISAH..KONSEP ISLAM LAGI SEMPURNA..

Stopa Mamat Mengungkit Jasanya Pada Rakyat Kelantan..

Malaysiakini - "Saya amat sedih dan dukacita jika dalam begini saya masih dikatakan sebagai rakyat yang derhaka dan mengkhianati rakyat Kelantan kerana semata-mata tidak menyokong kerajaan negeri dalam tuntutan royalti minyak yang diperjuangkan kerajaan negeri ini," kata Mustapa yang juga ahli parlimen Jeli.

Beliau memberi contoh antara projek pembangunan yang pernah diluluskannya ialah pembangunan Medan Tuan Padang bernilai RM1 juta, Pasar Siti Khadijah (RM3.3juta) dan Medan Usahawan Perbadanan Stadium Kelantan bernilai RM5 juta.

Katanya lagi, beliau telah melakukan yang terdaya mengikut keupayaannya sebagai anggota kerajaan persekutuan sejak 1996 dalam memperjuangkan nasib rakyat Kelantan meskipun mereka ditadbir oleh parti PAS.
------------------------------------------------
Kah..Kah..BILA TERDESAK HABIS SEMUA PERKARA DI UNGKIT..

Kah..Kah..DAH JADI TANGGUNGJAWAB ENGKAU..NAK UNGKIT APA LAGI..!!

Kah..Kah..LULUS PROJEK PUN..DUIT SAPA..?? DUIT ENGKAU KE..?? DUIT MERTUA KAU KE..??

Kah..Kah..ORANG TAK KATA ENGKAU TAK BAIK..TAPI KURANG CERDIK..!!

Kah..kah..AIMAN TAK KISAH..SUKA SANGAT PADA ORANG YANG IKHLAS ..!!