Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

May 14, 2010

Tetap Bertugas Walaupun Jubur Di Kerumuni Lalat...


Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini diberitahu bahawa saksi utama yang juga pengadu dalam kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim - Mohd Saiful Bukhari Azlan “kelihatan gembira” sehari selepas beliau mendakwa ketua pembangkang itu meliwatnya.

Semasa pemeriksaan balas, peguam bela, Karpal Singh membekalkan sekeping gambar yang dirakamkan pada 27 Jun 2008, sehari selepas Anwar dikatakan meliwat bekas pembantunya.

Saiful memberitahu mahkamah bahawa gambar itu menunjukkan dia di rumah Anwar pada lebih kurang jam 5 petang semasa pertemuan Anwar dengan beberapa blogger.

Gambar itu menunjukkan Saiful sedang menghidangkan teh kepada Anwar dan tetamunya.


“Adakah awak dalam gambar itu?” soal Karpal dan Saiful mengesahkannya.

“Awak kelihatan gembira,” kata Karpal dan diikuti dengan bantahan daripada Peguam Cara Negara II Datuk Mohamed Yusof Zainal Abiden sebelum sempat Saiful menjawap.

“Ini menunjukkan bahawa sehari selepas kejadian itu, mereka masih berkomunikasi dan bekerja seperti biasa. Tetapi sebelum ini, Saiful kata dia takut dan tertekan akibat kejadian itu,” kata seorang lagi peguambela, Sankara Nair di luar mahkamah.
--------------------------------------------------
Kah...Kah......KALAU NAK BOHONG...BIARLAH REAL SIKIT...!!!

Kah...Kah.....DAH TENTU BAHAN BUKTI MELELEH KELUAR....!!!

Kah..Kah.....NAMPAK OK JE...TAK NAMPAK MACAM SAKIT PUN....???

Kah...Kah....NGAKU JE LAH YANG KAMU TU..BALACHI UMNO...!!

Kah..Kah.....SANGGUP KAU JAJA JUBUR KAMU DEMI PEMERINTAH YANG ZALIM...!!!

Kah...Kah....TERLAJAK PERAHU BOLEH DI UNDUR...TERLAJAK BOHONG MASIH SEMPAT BERTAUBAT..!!!

Kah...Kah....AIMAN TAK KISAH....AMALAN ORANG FASIK TIDAK AKAN DI ANGKAT KE LANGIT...