Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

Apr 25, 2010

Akhirnya Melayu Menyembah Di Kaki Hindu...!!!

Calon Hindu (BN), P. Kamalanathan menang selepas mendapat 24,997 undi berbanding calon Melayu (PKR), Datuk Zaid Ibrahim yang mendapat 23,272 undi. Calon Hindu BN menang dengan majoriti sebanyak 1,725 undi.
----------------------------------------------------
Kah...Kah.....INILAH MELAYU..YANG TOLOL & BAHLOL...

Kah...Kah.....MELAYU MEMANG JENIS YANG TAK RETI BERSATU...

Kah...Kah.....TERBUKTI KERIS MELAYU LAYU DI TASIK MADU...

Kah...Kah.....KALAU HANG TUAH MASIH ADA...TENTU DIA AKAN MENGAMOK SEBAB MALU...!!!

Kah...Kah.....DEMI HINDU...MELAYU SANGGUP HENTAM SAMA MELAYU....

Kah...Kah....AIMAN TAK KISAH...TUNGGU & LIHAT APA HINDU BOLEH BUAT PADA MELAYU..

UMNO Yang Bebal, Bodoh & Bangang...

TG Nik Aziz telah menempelak Jabatan Agama Islam (JAIS) yang melarang pemimpin politik berceramah di masjid untuk kepentingan politik.

"Siapa ajar tak boleh cakap politik dalam masjid. Allah memerintah manusia dengan keadilan. Keadilan ada urusan politik, dibaca dalam al-Quran, dalam masjid," katanya sambil membaca sepotong ayat al-Quran.

"Allahu Akbar, kita azan, ini politik. Mengajak orang ramai pergi ke masjid, ini politik... Ini kerja-kerja saki baki ajaran penjajah barat yang mengasingkan ajaran agama dan politik... Ini adalah ajaran karut yang ditinggalkan oleh Inggeris yang diterima oleh manusia Muslim. (Saya) rasa dukacita," katanya.

Dalam sidang media yang sama, Zaid yang juga bekas menteri kabinet menjelaskan bahawa beliau amat menghormati kealiman dan ketinggian ilmuan menteri besar Kelantan itu.

Menurutnya, beliau amat terharu apabila Nik Aziz menelefonnya sebanyak dua kali dari Mekah, memintanya bersabar ketika berdepan dengan serangan peribadi terhadapnya di Hulu Selangor.
--------------------------------------------------
Kah....Kah.....ASINGKAN AGAMA DAN POLITIK = KAFIR....!!!

Woittt.........POLITIK ADALAH SEBAHAGIAN DARIPADA AGAMA....

Kah...Kah.....AJAK ORANG KEMBALI PADA ALLAH...ITU JUGAK POLITIK...!!!

Kah...Kah.....AJAR RAKYAT SUPAYA BERTAKWA PADA ALLAH...ITU ADALAH POLOTIK..!!!

Kah...Kah.....AJAK RAKYAT BUAT PESTA MAKSIAT...ITU UMNO + IBLIS...

Kah...Kah.....IBLIS MEMANG TAK SUKA MASJID....!!!

Kah...Kah.....AIMAN TAK KISAH...PERANAN MASJID MEMANG LUAS TERMASUKLAH UNTUK BERPOLITIK...

SPR Dajal Bantu Menangkan BN Di P.094

Tindakan SPR yang memandai-mandai telah memindahkan 14,000 pengundi-pengundi di kawasan parlimen Hulu Selangor ke kawasan lain tanpa notis jelas membuktikan SPR seolah-olah merupakan sebuah parti komponen BN dan ianya telah dikritik hebat oleh pelbagai pihak yang perihatin kepada perjalanan pilihanraya di negara ini.

Tindakan SPR yang jelas mengatasi Parlimen dan menyalahi Perlembagaan Persekutuan ini tidak boleh diselesaikan dengan hanya meminta maaf kepada parti yang bertanding malah kedudukan SPR sebagai sebauh badan yang menguruskan perjalanan pilihanraya wajib di kaji semula dan laporan polis perlu dibuat bagi membendung perbuatan biadap seperti ini daripada terus berlaku.

Nampaknya, ada kebenaran saranan kepimpinan Pakatan selama ini bahawa PR bukan sahaja berdepan dengan BN, malah terpaksa berdepan dengan SPR dan Kerajaan Malaysia.

Kalau kita lihat dari sudut bola sepak (memandangkan World Cup dah dekat), kita bukan setakat berdepan dengan referee yang tidak adil malah turut menjaringkan beberapa gol untuk pihak lawan..
-------------------------------------------
Woittt.......SELAGI SPR TIDAK DI PINDA..PENYELEWENGAN PILIHANRAYA AKAN TERUS BERLAKU...

Woittt......SPR PERLU DI LETAKKAN DI BAWAH PENGAWASAN PARLIMEN MALAYSIA...!!!

Kah..Kah....SPR...SURUHANJAYA PINDAH RAKYAT (PENGUNDI)...

Kah..Kah....AIMAN TAK KISAH....SELALU TOLONG MENOLONG DALAM PERKARA KEBAIKKAN...