Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

Dec 24, 2010

PAS Untuk Semua...!!


DUNGUN 23 Disember, Khamis - Selaku wakil rakyat yang dipilih oleh pengundi di kawasan DUN Sura, Y.B. Ustaz Haji Wan Hassan Mohd Ramli melakukan ziarah tanpa melihat kecenderungan parti rakyat yang berada di kawasan yang diwakilinya.


Dalam jadual sumbangan penghargaan kepada para pelajar cemerlang UPSR 2010 di Kampung Tanah Lot baru-baru ini, beliau mengambil kesempatan menziarahi Pengerusi JKKK Tanah Lot, Encik Yusof Ibrahim, 66, yang keuzuran di kediamannya di Jalan Sulaiman, Tanah Lot di sini.

Sebelum ini, dua orang anak perempuan Encik Yusof turut menerima penghargaan daripada ADUN Sura di atas kejayaan masing-masing dalam peperiksaan yang dihadapi oleh mereka.

Mereka ialah adik Nuradilah binti Yusof, pelajar cemerlang STPM dari Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Omar dan adiknya Nurul Akmal binti Yusof, pelajar cemerlang PMR dari Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Dungun.

Mengiringi ADUN Sura semasa lawatan ini ialah ketua PAS Cawangan Tanah Lot, Encik Mohd Razali Haji Aman dan Naib Ketuanya, Haji Mohd Amin Hamid.

Sebelum ini, di Kampung Alor Tembesu, dalam jadual ziarah bakal hajinya, ADUN Sura turut menziarahi Pengerusi JKKK Tembesu Akar, Encik Wan Mohamad bin Wan Kadir, 60, di kediamannya di Rumah Murah Kos 3 di sini, sebelum beliau berangkat ke Tanah Suci pada tahun ini.

Nota :

Inilah contoh tauladan dan telah terbukti....
Slogan yang berbunyi PAS Untuk Semua adalah benar....
Bukan omong kosong dan slogan semata-mata....
Tak kira kau siapa...JKKK..?? Anak JKKK...?? Cucu JKKK...??
Bila berkhidmat PAS adalah yang paling profesional....
Maka JKKK hemdaklah rasa malu pada diri sendiri....
Sebab selama ini JKKK lah yang memecah belahkan masyarakat....
JKKK lah yang mencatu itu dan ini...orang itu dan orang ini...
Sebab JKKK adalah singkatan kepada "Jin Kafir Kacau Kampung."...
Kah...Kah...Kah....!!

No comments:

Post a Comment