Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

May 6, 2010

Bukan Salah Ibu Mengandung....Salah BN Yang Memerintah..!!!"Kisah semakin ramai rakyat Malaysia bunuh diri dan bunuh diri penyebab kematian kedua tertinggi di Malaysia selepas sakit jantung di SINI

Lelaki mati tinggal nota untuk isteri
KUALA TERENGGANU: Akibat tidak dapat menahan tekanan berikutan hidup dalam kemiskinan dan kehilangan pekerjaan mendorong seorang lelaki berusia 41 tahun mengambil keputusan drastik untuk menamatkan riwayat hidup sendiri.

Dengan hanya beberapa ringgit dalam kocek seluar serta sekeping nota yang ditinggalkan untuk isteri dan anak berusia lima bulan, Khairudin Wazir Khan ditemui terbaring berlumuran darah di tilam oleh rakan sebiliknya di Flet Sri Kolam di sini, kira-kira jam 12.15 pagi semalam dengan kesan tikaman di dada dipercayai menggunakan sebilah pisau lipat.

Ketua Polis Daerah Kuala Terengganu, Asisten Komisioner Zamri Shamsudin, berkata setakat ini polis menolak kaitan jenayah dengan kematian itu tetapi siasatan diteruskan. Khairudin dipercayai meninggalkan keluarganya di Setiu dan bekerja sebagai pengawal keselamatan hingga dua bulan lalu apabila dia diberhentikan kerja.

Rakan sebiliknya yang tidak mahu dikenali berkata, Khairudin berkahwin semula dengan isterinya lebih setahun lalu selepas mereka berpisah selama 10 tahun.

Bagaimanapun, selepas kehilangan pekerjaan sebagai pengawal keselamatan, dia masih gagal mendapat kerja baru walaupun sudah puas mencari kerja di daerah ini.

Seorang jiran, Alias Muhammad, 43, berkata beberapa jam sebelum itu, Khairudin menceritakan kisah sedih kehidupannya kepada beberapa penduduk flet itu di gerai makan berhampiran.

Katanya, Khairudin memberitahu mereka dia sudah berhutang sebanyak RM160 dan masih terhutang wang sewa rumah.
------------------------------------------------
Kah...Kah....KESIAN BETUL...DAH LAH KAT DUNIA HIDUP SUSAH..KAT AKHIRAT LAGI LAH SUSAH...!!!

Kah...Kah....JUARA RAKYAT SANA SINI..MAKIN RAMAI RAKYAT BUNUH DIRI...!!!

Kah...Kah....YANG KAYA BERMAHARAJALELA..YANG SUSAH MEREMPAT BUNUH DIRI...!!!

Kah...Kah....CINA BUNUH DIRI SEBAB DAH PUAS HIDUP..MELAYU BUNUH DIRI SEBAB SUSAH HIDUP...

Kah...Kah....MANA PEGI PARTI MELAYU..KONONNYA BELA MELAYU...!!!

Kah....Kah...PATUT DIA KENA TULIS NOTA PADA UMNO/BN..."CUKUPLAH KAU TIPU ORANG MELAYU"...!!

Kah...Kah...MANA PEGI PERKASAM....??? MELAYU BUNUH DIRI SEBAB PARTI MELAYU TAK BELA ORANG MELAYU...!!!

Kah...Kah....AIMAN TAK KISAH...INILAH KESAN PERJUANGAN ATAS NAMA KEBANGSAAN..AKHIRNYA BUNUH DIRI...

No comments:

Post a Comment