Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

May 6, 2010

Kepimpinan Melalui Tauladan...

Hasil Tarbiyah UMNO/BN...Habis Rakyat Jadi Gila Babi...

Keadaan yang Memaksa Tutup Aurat...

Masa Berseronok..Halal Haram Tak Di Peduli..

Kembali Kepada Keadaan Jahiliyah..langsung Tidak Menutup Aurat..


Tak payahlah nak rasa pelik kalau remaja perempuan kat Malaysia pada hari ini tidak lagi merasa malu untuk berpakaian yang tidak sopan dan menutup aurat.

Hanya berikan kuasa pemerintahan kepada pemimpin Islam saja yang dapat menyelamatkan generasi muda pada hari ini untuk di terapkan dengan nilai-nilai islam yang sebenar. Apa lagi yang kita hendak harapkan pada kerajaan BN yang ada pada hari ini kerana dasar pemerintahan mereka bukanlah berlandaskan kepada Al-Quran, hadis, Ijmak Ulamak dan Qias. Mereka lebih menitik beratkan kepada logik akal semata-mata dalam semua hal termasuklah hukum jenayah dan sebagainya. Masalah aurat langsung tidak di beri penekanan dalam mendidik rakyat.

Isteri perdana menteri sendiri pun turut meperlekehkan soal penutupan aurat bagi perempuan islam. Menutup aurat bagi mereka hanyalah pada musim yang tertentu seperti contoh sewaktu pergi mengerjakan umrah di tanah suci, bila berlaku kematian dan sebagainya dan selepas itu mereka kembali semula menjalani kehidupan jahiliyah dan langsung tidak menghormati ajaran islam khususnya dalam kewajipan menutup aurat.
----------------------------------------------
Kah...Kah....AURAT ADALAH PERKARA REMEH BAGI PEMIMPIN BN.......!!!

Kah...Kah....TENGOKLAH BINI MADEY...MANA TUTUP AURAT...!!!

Kah...Kah....TENGOKLAH BINI NAJIB...MANA PAKAI TELEKUNG..!!!

Kah...Kah....MANA BOLEH TUTUP AURAT...NANTI ORANG KATA TAK UPDATE...!!!

Kah..Kah....INILAH YANG DI KATAKAN KEPIMPINAN MELALUI TAULADAN...!!!

Kah...Kah...KALAU TUTUP AURAT..NANTI ORANG KATA EKSTREM....!!!

Kah...Kah...AIMAN TAK KISAH..DUNIA AKHIR ZAMAN..ORANG BERZINA KAT TEPI JALAN JE..!!!

No comments:

Post a Comment