Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

Mar 14, 2012

Sah...!! Rosmah Adalah PM Malaysia...!!


Salam semua...

Amboii... berahi semacam la majlis perasmian sidang Parlimen ke-12 kemarin tuh... hehe...

Ingatkan Pak Long ja yang risau terlebih, ketat sangat takut terburai habih...
Rupanya merata dah orang bercerita, meriah dan glemernya first lady kita...
Dah macam sarung nangka, berketoi-ketoi disini sana... haha...

Tapi puak-puak Umno lagi gila... Dah ada yang tanya tang mana Islamnya pun tah la... haha...

Jib oii,
Politik ni persepsi...
Silap haribulan bini-bini jadi liabiliti...
Bila pakaian depa terlebih ranggi...
Sampai tak tau mana bini, mana menteri...

Kesian la kat umat Umno tu sama...
Kelaku bini satu Umno tidoq tak lena...
Tegoq la bini hang tu sama...
Jangan sampai telunjuk mencucuk mata...

Nih Mak Long hang tanya...
Peshen lagu tu pa namanya...
Tengok pun dah tak berselera...
Nampak hodoh sungguh laa...

Wassalam...

No comments:

Post a Comment