Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

Jun 15, 2010

Patut Lah Kalut Sangat...!!!


'Memang ada yang tak puas hati dengan MB'

Kalangan pemimpin Umno di Perak mengakui memang wujudnya rasa tidak berpuas hati, termasuk di kalangan ADUN BN, terhadap Menteri Besar Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir berhubung peruntukan bagi menjalankan program khidmat masyarakat di kawasan masing-masing.

"Dakwaan (melompat parti itu) tidak benar... Kalau dapat ikan bawal, bagi makan ikan bawal sama-sama. Peruntukan tak cukup, tapi kita kerja hingga setengah mati," kata seorang pemimpin Umno yang enggan namanya disebut.

Malaysiakini difahamkan terdapat wakil rakyat yang terpaksa mencari perbelanjaan sendiri untuk menjalankan sesuatu program.

Pemimpin Umno itu diminta mengulas dakwaan Ketua Penerangan PKR Perak Zulkifly Ibrahim bahawa tiga ADUN dikatakan akan melompat parti kerana didakwa tidak berpuashati dengan Zambry (kiri).

Semalam Zulkifly dilapor mendakwa, 12 ketua Umno bahagian di negeri itu juga tidak puashati dengan senario politik di Perak dan merancang untuk menyertai PKR tidak lama lagi.

Beliau memberitahu bahawa rundingan sedang berjalan antara tiga ADUN Umno dengan pucuk pimpinan PKR tetapi enggan mendedahkan nama mereka.
----------------------------------------------------------------
Kah...Kah.....NAMA DAH MENTERI BESAR MAHKAMAH....!!!

Kah..Kah.....MEMANG TIADA MANUSIA YANG SUKA DENGAN MAMAT NI...!!

Kah...Kah....RAKYAT PERAK DAH LAMA LOYA DENGAN MAMAT NI...!!!

Kah..Kah....SAMA-SAMA PARTI PUN NAK KENCING JUGAK....TAK PATUT..!!!

Kah..Kah....YB UMNO TAK PENTING..YANG PENTING 3 EKOR KATAK YANG BETUL KENA JAGA...!!

Kah..Kah....KALAU TAK CUKUP MAKAN..NANTI KATAK AKAN LOMPAT...!!!

Kah..Kah...AIMAN TAK KISAH...ITU TANDANYA MENTERI BESAR MAHKAMAH TAK BERKAT..!!

No comments:

Post a Comment