Selamat Datang Ke    Blog Sepang Kederang   Tetap Melawan Walau Tertawan...!!!  Fixed Versus Although captive..!!  虽然俘虏固定对战...!!!  बंदी हालांकि फिक्स्ड बनाम...!!!   ثابت مقابل على الرغم من أن الأسير

Aug 25, 2011

Dah Lama Mahkamah Di Malaysia Jadi Hina....!!


ANWAR DIDAKWA HINA MAHKAMAH, JATUHKAN REPUTASI KEHAKIMAN - UM

KUALA LUMPUR 23 Ogos - Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim disifatkan telah menghina mahkamah dalam kenyataan pembelaan kes liwatnya semalam apabila 'menyerang' Hakim Mohamad Zabidin Mohd. Diah secara terang-terangan.

Peguam terkemuka, Muhammad Shafee Abdullah berkata, selain memburukkan imej Mohamad Zabidin, Anwar juga dilihat cuba menjatuhkan reputasi institusi mahkamah di negara ini apabila mendakwa beliau ditindas daripada mendapat perbicaraan yang adil.

"Dalam kenyataan pembelaan Anwar setebal 32 muka surat semalam, beliau secara terang-terangan telah memburukkan institusi mahkamah serta para pegawai seperti hakim di hadapan para pemerhati dan orang awam.

"Kenyataan (pembelaan) Anwar semalam bukan bersifat membela diri tetapi lebih daripada kenyataan politik yang memburukkan mahkamah serta mengutarakan perkara-perkara tidak relevan," katanya ketika ditemui di sini, hari ini.
------------------------------------------------------
woit... HEBAT SUNGGUH SI ANWAR NI.... kah kah kah...

kah kah kah...MACAM MANA ANWAR DAPAT HINA MAHKAMAH...?kah kah kah..

kah kah akh...MACAM MANA ANWAR DAPAT JATUHKAN REPUTASI KEHAKIMAN...??

woit... MAHKAMAH MEMANG DAH HINA SEMENJAK MADEY BUANG SALEH ABAS....

kah kah kah...AIMAN TAK KISAH....MAHKAMAH MEMANG TAK ADA REPUTASI SEMENJAK MADEY BUANG KETUA HAKIM NEGARA....

No comments:

Post a Comment